Boekenactie

woensdag 02 december 2020

Doneer je leesboek bij de NHL Stenden Bibliotheek Leeuwarden voor het goede doel de stichting Sociaal Goud ter verbetering van het welzijn van ouderen in Friesland.

Omdat alles dit jaar anders loopt dan verwacht, moeten ook wij ons aanpassen. Daardoor wordt er dit jaar jammer genoeg geen boekenmarkt georganiseerd, maar staat er wel een andere actie op de planning!

Deze feestdagen verwachten veel ouderen in Friesland alleen te zijn omdat ze geen bezoek kunnen ontvangen en niet op bezoek kunnen gaan. Om deze ouderen te laten weten dat er aan ze wordt gedacht, hebben de NHL Stenden Bibliotheek en stichting Sociaal Goud de handen ineengeslagen voor een boekenactie voor deze ouderen! Rond de feestdagen gaat stichting Sociaal Goud eenzame ouderen opzoeken om ze wat gezelligheid te brengen. Als extraatje willen wij deze ouderen een mooi leesboek meegeven om de feestdagen mee door te komen.

Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Voor deze actie zijn we opzoek naar mooie leesboeken. Heb jij nog boeken liggen die je hiervoor beschikbaar wilt stellen? Doneer ze bij de NHL Stenden Bibliotheek op Rengerslaan 8 of 10 in Leeuwarden! Schrijf een mooie kerstwens op een kaartje (beschikbaar in de Bibliotheek) en je bezorgt iemand mooie feestdagen!

Kijk hier voor de openingstijden van de NHL Stenden Bibliotheek.