Uitgevers leveren wetenschappelijke bronnen gratis op Project MUSE tijdens COVID-19

maandag 06 april 2020

Project MUSE, een non-profit samenwerking tussen bibliotheken en uitgevers, is een online database van peer-reviewed academische tijdschriften en e-books.

Project MUSE bevat digitale content op het gebied van geestes- en sociale wetenschappen van university presses en wetenschappelijke verenigingen over de hele wereld.

Als antwoord op de uitdagingen die ontstaan zijn door de wereldwijde volksgezondheidscrisis van COVID-19, maakt Project MUSE wetenschappelijke bronnen tijdelijk gratis beschikbaar op hun platform.

Je kunt ook zoeken met behulp van het zoekvak op de NHL Stenden Bibliotheek en in de resultatenlijst klikken op "bekijk record bij Project MUSE"