Nieuwe Database Safari: O'Reilly's Learning Platform for Higher Education

donderdag 22 november 2018

NHL Stenden Bibliotheek heeft een licentie afgesloten op de database Safari: O’Reilly’s Learning Platform for Higher Education.

Safari Tech Books Online was een database met e-books over IT, digitale media, programmeren, certificatie en e-commerce en handleidingen van vele software-applicaties, maar is nu gemigreerd naar het leerplatform Safari: O’Reilly’s Learning Platform for Higher Education.

Met je nhlstenden e-mailadres heb je onbeperkte toegang tot een uitgebreide, groeiende repository met inhoud van meer dan 250 uitgevers, ondersteund door innovatieve technologieën en tools - alles op één plek. Het bevat o.a. boeken, video's en online tutorials.

Je vindt de database Safari: O’Reilly’s Learning Platform for Higher Education bij de NHL Stenden Bibliotheek databases.