Dag van het Handschrift op 23 januari

dinsdag 23 januari 2018

Op 23 januari is de internationale dag van het handschrift en in Nederland organiseert het Platform Handschriftontwikkeling van 22 t/m 27 januari de nationale week van het handschrift.

Nationale week van het Handschrift

Het Platform Handschriftontwikkeling biedt op 23 januari in Den Haag om 13.30 uur de petitie "schrijven moet blijven" aan en organiseert activiteiten voor basisscholen en voortgezet onderwijs. Het thema voor 2018 is Handschrift: uniek cultureel erfgoed!

Stenden Bibliotheek

In de Stenden Bibliotheken is informatie beschikbaar over het thema handschrift. Zo is er een kleine tentoonstelling met boeken over schrijven georganiseerd in de Stenden Bibliotheek locatie Leeuwarden. Ben je op zoek naar informatie over schrijven? Bezoek dan één van onze Bibliotheken of kijk online in de Digitale Bibliotheek