Regiofinale Techniek Toernooi Noord basisscholen op 6 april

maandag 27 maart 2017

Op 6 april 2017 is de 9e regiofinale van het Techniek Toernooi Noord voor basisscholen bij de NHL in Leeuwarden.

Pagina-inhouTechniek Toernooi Noord

Een spannend techniekevenement voor alle basisscholen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De wedstrijd begint op school en eindigt op donderdag 6 april 2017 bij de NHL Hogeschool Leeuwarden. Vorig jaar was de regiofinale bij de Stenden Hogeschool in Emmen.

Stenden Bibliotheek

Naast het onderzoekslaboratoriun Stenden YourConcept in Emmen wordt ook in de Bibliotheken van Stenden aandacht besteed aan het thema Wetenschap en Technologie. Zo is in de Stenden Bibliotheek locatie Groningen een hele themahoek ingericht. Zoek je informatie over Wetenschap en Technologie bezoek dan één van onze Bibliotheken of neem online een kijkje in de  digitale Bibliotheek.