Stenden Bibliotheek doneert boeken aan Stichting Care4Gambia

woensdag 23 november 2016

Gedurende het schooljaar worden er in de Stenden Bibliotheek veel boeken afgeschreven. Afgelopen jaar werd de Bibliotheek door Ron Hekman, docent bij Tourism Management, benaderd met de vraag of Engelstalige afgeschreven boeken gedoneerd zouden kunnen worden aan Stichting Care for Gambia.

Stichting Care for Gambia

Stichting Care for Gambia bestaat sinds 2011 en is opgezet om het hoofd te bieden aan maatschappelijke nood onder de bevolking van Gambia. De drie doelstellingen zijn: "Scholing voor iedereen", "Gezondheidszorg" en "Aandacht voor Agriculture".

Het bestuur van Stichting Care for Gambia is heel blij met de boeken. Binnen nu en twee maanden gaan de boeken met de boot naar Gambia. De hoop is dat de boeken voor komend schooljaar dan kunnen worden gebruikt.