8 november jaarcongres Leve het Jonge Kind!

dinsdag 25 oktober 2016

Op 8 november 2016 is het 5e jaarcongres Leve het Jonge Kind! in de jaarbeurs in Utrecht

Peuters en kleuters zijn geen schoolkinderen

Het besef dat het jonge kind op een andere manier leert is cruciaal. Peuters en kleuters zijn geen schoolkinderen en spelend leren is niet hetzelfde als spelen. In de vroegkinderlijke ontwikkeling moet juist het vrij spel aanleiding zijn om te komen tot creativiteit en de ontwikkeling van probleemoplossend vermogen. Dat is de boodschap die via het jaarcongres Leve het Jonge Kind! wordt uitgedragen.

Stenden Bibliotheek

In de Stenden Bibliotheken wordt ook aandacht besteedt aan het thema Jonge Kind. In de Stenden Bibliotheek locatie Groningen is zelfs een hele themahoek ingericht. Zoek je informatie over het Jonge Kind bezoek dan één van onze Bibliotheken of neem online een kijkje in de digitale Bibliotheek.